duminică, 17 februarie 2008

'ESTE PREA MULT CIRC'

Iuliu Muresan nu mai vrea scandaluri si a anuntat ca echipa nu mai vorbeste decât în conferinte.

Liderul Ligii I s-a saturat de scandaluri si a decis sa nu mai raspunda la provocari. Vineri, la miezul noptii, dupa sosirea din stagiul din Insula Afroditei, presedintele Iuliu Muresan a anuntat noile reguli în relatia cu presa.

Iuliu Muresan a socat vineri, la miezul noptii, când a dezvaluit ca le-a interzis jucatorilor sa mai ofere declaratii în afara conferintelor de presa. Explicatia? Vrea sa-si protejeze fotbalistii de razboaiele mediatice. “E prea mult circ în fotbalul românesc în ultima vreme si de aceea am hotarât sa nu le mai permitem jucatorilor sa dea declaratii decât în conferintele de presa. De asemenea, si noi, conducerea, vom încerca sa nu mai iesim în fata cu prea multe declaratii. Este mai bine sa vorbim mai putin si sa-i lasam pe altii sa o faca”, si-a motivat Muresan decizia. “Gata, nu mai vorbim cu voi tot timpul! Vrem sa vorbim mai mult pe teren!”, a întarit spusele sefului si decarul Eugen Trica.

Altfel, Iuliu Muresan si-a laudat noile achizitii, cu toate ca în meciurile amicale din aceasta iarna tot jucatorii mai vechi au dus greul. “Toti cei adusi în aceasta iarna sunt jucatori de mare valoare. Sunt convins ca se vor acomoda rapid si ne vor ajuta în campionat. Vom avea parte de un început foarte greu”, a opinat Iuliu Muresan.

Peralta, asteptat de sotie si de bebelus

Unul dintre jucatorii lui CFR care a fost întâmpinat la aeroport de cei dragi a fost argentinianul Sixto Peralta (foto). Nu mica i-a fost mirarea mijlocasului când si-a vazut sotia si bebelusul de câteva luni la terminalul sosiri al aerogarii din Cluj. In clipa în care i-a zarit pe cei doi, Peralta si-a lasat bagajele si a fugit înspre ei. Si-a sarutat sotia, apoi si-a leganat copilasul. “Sunt foarte fericit ca au venit aici, chiar daca e cam frig. Imi era tare dor de ei”, a marturisit argentinianul.