vineri, 27 martie 2009

Porumboiu isi acuza jucatorii de blat cu Gigi Becali

A fost o parodie de fotbal si nu exagerez cu nimic daca spun ca a fost blat”, a tunat finanatorul Vasluiului, adaugind ca impresarul lui Dorinel Munteanu este sef la PNG Caras Severin. Declaratiile deosebit de dure fiind la citeva zile de la semnarea codului de conduita morala al presedintilor de cluburi sub patronajul FRF. Scandal urias la finalul partidei cistigate de Steaua cu 1-0 la FC Vaslui, patronul Adrian Porumboiu banuindu-si propriii jucatori, in frunte cu antrenorul Dorinel Munteanu, ca nu si-au aparat corect sansele.

La finalul partidei de la Vaslui pierduta de echipa gazda in fata Stelei (0-1), finantatorul moldovenilor a declarat franc ca banuieste ca aceasta partida a fost aranjata.

"Ei cistiga numai cu mijloace diabolice, cine il invoca pe Dumnezeu la victorii se inseala. Le-a ramas o portita de acum doi ani. Cei care spun ca a fost blat nu exagereaza. Ma deranjeaza ca sint si eu la mijloc. Jucatorii mei nu au dat totul, uitati cum au batut lovitura libera din minutul 90. Sint suparat pe toata lumea, chiar si pe antrenor, a facut o schimbare nepotrivita, l-a schimbat pe Jovanovic, singurul care punea presiune pe apararea adversa. Stelistii au venit bine echipati, l-au adus si pe asistentul Savaniu, ca sa fie siguri ca au ceva. Sint cativa jucatori pe care i-ati vazut pentru ultima data la Vaslui", a tunat Porumboiu la Sport.ro. „Nici Vasluiul nu merita sa mearga in Cupa UEFA si nici Steaua in Champions League. Ele ar trebui sa tinteasca, una Cupa Satelor si alta Cupa Raioanelor. A cistigat echipa care a avut mult mai multi jucatori pe teren, adica Steaua. A fost o parodie de fotbal si nu exagerez cu nimic daca spun ca a fost blat.” a afirmat Porumboiu la sport.ro

Contactat de Kanal D, Adrian Porumboiu nu a ezitat sa il acuze subtil pe antrenorul Dorinel Munteanu, insinuind faptul ca prin intermediul sau citiva jucatori de-ai Vasluiului au fost cumparati: "Impresarul lui Dorinel este seful PNG la Caras-Severin. Ce pot sa va spun mai mult?". In replica, Dorinel Munteanu a spus ca Porumboiu a adus numai acuze nefondate si a amenintat ca isi va da demisia, declarind ca e bine ca rufele sa fie spalate in familie.