vineri, 27 martie 2009

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, implicat intr-o orgie sexuala cu tenta nazista

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism (FIA), Max Mosley, este implicat intr-un scandal sexual
dupa ce publicatia News of the World a prezentat in editia online de duminica o inregistrare video
compromitatoare cu presedintele forului mondial.
In clipul publicat de ziar, Mosley, prieten foarte bun cu Bernie Ecclestone si Lewis Hamilton, urla ordine in limba germana si biciuie prostituate imbracate in uniforme asemanatoare celor purtate de prizonierii din lagarele de concentrare. La randul sau si acesta este "pedepsit", fiind biciuit pana ii da sangele. Fiul multimilionar al lui Oswald Mosley, fost lider fascist si simpatizant al lui Hitler, apare insotit de cinci prostituate si se comporta ca si cand ar fi un general din armata nazista.
Totul s-a desfasurat intr-un apartament londonez foarte aproape de casa boss-ului din F1 dupa un scenariu foarte bine realizat.
Fetele au venit primele, conduse de o dominatrix (persoana dominanta intr-un show sado-masochist), ce avea asupra ei o servieta din piele care continea bice, lanturi si uniforme. Dupa o jumatate de ora, Mosley isi face aparitia imbracat intr-un pardesiu si costum ca si cand ar fi venit direct de la o intalnire de afaceri
.


Imediat dupa ce a platit 3000 de euro, prostituata "sefa" i-a ordonat acestuia sa se dezbrace, acesta asumandu-si rolul de detinut imediat. "OK, dezbraca-te. Dezbraca-te! Acum vei fi pedepsit ca sa vezi cum sunt tratati detinutii in inchisoarea noastra. Capul jos! Sa vedem daca te-ai tinut curat la inchisoarea in care ai fost pana acum. Grabeste-te! Fata in jos! Nu te uita la mine!", se impune prostituata in fata lui Mosley. Acesta se supune tuturor ordinelor iar in momentul cand i se spune ca va fi pedepsit pentru ca in "interogatoriu" nu si-a dat numele si varsa reala, se pare ca se excita la auzul pedespelor la care va fi impus. "Vei fi pedepsit. Vei primi 12 lovituri de vergea plus
inca 3 pentru ca nu ne-ai spus varsta ta reala si apoi inca sase lovituri de baston", i-a comunicat dominatrix lui Mosley care nu a avut nimic de comentat. La final, a spus: "Multumesc, amanta".

Mosley s-a transformat apoi in dominator, inchipuindu-si ca este un sef al unui lagar de concentrare, urland in germana ordine pentru prostituatele pe care a inceput sa le biciuasca.
Mosley, in varsta de 67 de ani, educat la Oxford, se pare ca este bantuit de trecutul fascist al familiei sale, scrie News of the World. Tatal acestuia a infiintat in 1932 organizatia "British Union of fascist" si era un puternic simpatizant al lui Benito Mussolini iar mama sa era o admiratoare inflacatara a lui Adolf Hitler, chiar Mosley declarand despre aceasta : "Este adevarat ca ii placea de Hitler. Se pare ca avea o personalitate enorm de atractiva". Desi a incercat foarte mult timp sa se distanteze de aceasta imagine se pare ca acum multimilionarul si-a aratat adevarata culoare si a mai atras o rusine asupra numelui familiei si asa nu prea bine privit de societate.
Max Mosley este la al patrulea mandat de presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism, organizatie care coordoneaza sporturile cu motor si Formula 1.
In ciuda scandalului si probelor evidente, Bernie Ecclestone isi sustine in continuare prietenul declarand ca totul nu este decat o inscenare. "Imi vine greu sa cred. E treaba lui dar mi se pare ca totul este regizat. A facut vreun rau Formulei 1? Nu, nu a facut", a declarat acesta.