luni, 17 august 2009

Piraeus Bank întrerupe programul cu publicul şi unele servicii la finalul săptămânii

Piraeus Bank opreşte programul
de lucru cu publicul vineri, începând cu ora 16, şi sâmbătă, precum şi serviciul de operaţiuni bancare
prin internet şi plăţile cu unele carduri
la comercianţi la sfârşitul acestei săptămâni, pentru îmbunătăţirea sistemului informatic, a anunţat miercuri banca.

Astfel, începând de vineri, 24 iulie, ora 16, unităţile Piraeus Bank nu vor mai avea program de lucru cu publicul, iar sucursalele Unirii şi Afumaţi ale băncii vor fi închise sâmbătă, 25 iulie.

De asemenea, clienţii băncii nu vor putea folosi cardurile de debit Shop&Cash emise de Piraeus Bank pentru plata cu cardul la comercianţi începând de vineri, ora 20, până duminică, ora 24, dar reţeaua de POS-uri a băncii va fi operaţională pe parcursul acestei perioade atât pentru cardurile de credit
emise de Piraeus Bank, cât şi pentru cardurile emise de alte bănci.

Cardurile de credit Piraeus Visa Classic şi Visa Exclusive Gold, emise de Piraeus Bank, pot fi utilizate în intervalul menţionat, atât la comercianţi, cât şi la ATM-uri din reţeaua proprie sau reţelele altor bănci.

Cardurile Piraeus Bank vor putea fi folosite pentru retrageri de numerar şi interogări de sold la bancomatele băncii (ATM), care vor procesa aceleaşi operaţiuni şi pentru cardurile Visa şi Mastercard emise de alte bănci.

În intevalul vineri, ora 20, şi duminică, ora 24, clienţii nu vor putea folosi nici serviciul de operaţiuni bancare prin internet al băncii, Piraeus Online Banking, mai arată comunicatul.

"În perioada 24 – 26 iulie 2009, Piraeus Bank România va efectua operaţiuni de modernizare a sistemelor IT ale băncii. Acestă masură va conduce la creşterea calităţii produselor şi serviciilor oferite de bancă, clienţilor săi", se mai arată în comunicat.

Serviciul Call Center al băncii va fi însă disponibil fără întrerupere.

La jumătatea acestui an, Piraeus Bank România avea o reţea de 241 bancomate şi 763 de aparate pentru plata cu cardul la comercianţi (POS).