luni, 20 iulie 2009

Elena şi Hrebe jr, Revelion la Predeal!

ei doi Romeo şi Julieta mioritici şi-au re-luat povestea de dragoste, la fel de furtunos cum au încheiat-o în urmă cu două luni. Ba mai mult, Elena Băsescu şi Andrei Hrebenciuc şi-au făcut deja planuri pentru Revelion şi şi-au rezervat cele mai bune mese în clubul Office din Predeal. Toată distracţia îi costă 3.200 de euro.

Dacă noaptea dintre 2007 şi 2008 i-a găsit la Paris, într-o escapadă romantică, dar cu năbădăi, anul acesta, Elena Băsescu şi Andrei Hrebenciuc se vor distra pe meleaguri autohtone, la Predeal.

Click! a aflat, în exclusivitate, că tinerii şi-au rezervat cele mai bune locuri în clubul The Office, din respectiva staţiune montană, unde vor plăti 1.600 de euro
de persoană pentru distracţia din noaptea de Revelion. În acelaşi club se vor afla în noaptea dintre ani mai multi copii de bani gata din peisajul dâmboviţean, vedete şi oameni de afaceri.

Deşi a declarat sus şi tare că nu se va mai întoarce în braţele lui Hrebe jr, se pare că fiica cea mică a lui Traian Băsescu are darul de a se răzgândi foarte des. “Din dorinţa de a pune punct speculaţiilor din presă, ţin să precizez că m-am despărţit definitiv de Andrei Hrebenciuc încă din noaptea de Revelion”, anunţa Elena Băsescu în ianuarie 2008, după Revelionul de la Pris.

De atunci şi până acum, cei doi au bifat apariţii romantice pe Litoral, ieşiri nocturne la film şi distracţii în cele mai exclusiviste cluburi din Capitală, dar şi certuri furtunoase, soldate cu separări.

S-au cuplat în urmă cu doi ani!

Elena Băsescu şi Andrei Hrebenciuc au devenit un cuplu în urmă cu doi ani, iar cel care le-a făcut cunoştinţă a fost Costeluş Căşuneanu, fiul omului de afaceri din Bacău, despre care se ştie că este un apropiat al lui Traian Băsescu. Cei doi îndrăgostiţi au bătut recordul la despărţiri şi împăcări, însă, în ciuda tuturor certurilor, se pare că mezina preşedintelui nu şi-l poate scoate de la inimă pe juniorul lui Viorel Hrebenciuc.