luni, 20 iulie 2009

Razbunare de fotomodel: S-a culcat cu o intreaga echipa de fotbal, pentru a-si pedepsi partenerul infidel

Regina calendarelor sexy, modelul Danielle Lloyd, a gasit o metoda cel putin inedita de a se razbuna pe iubitul infidel. A bifat pe lista de cuceriri nu mai putin de sase fotbalisti cu nume sonore din fotbalul international. Cea mai recenta "victima" a fostei Miss Marea Britanie este Ryan Babel, jucator de top al nationalei Olandei si al echipei Liverpool.
Danielle l-a agatat pe fotbalist la receptia unui hotelul de cinci stele din Londra. Se pare ca, daca initial, totul a fost pura razbunare de moment, focoasa bruneta a facut o adevarata pasiune pentru sportivi. "Dupa aventura cu ultimul fotbalist, Danielle s-a jurat ca nu o va mai face niciodata. Cu toate acestea, nu se poate abtine. Gaseste sportivii mortal de sexy", a declarat publicatiei "The Sun", o sursa apropiata tinerei.

Primul
pe lista sa "de colectie" a fost legenda echipei nationale a Angliei si la Manchester United, Teddy Sheringham. Intalnirea lor s-a consumat cu aproximativ doi ani inainte ca fosta Miss sa aiba o relatie amoroasa cu Jermain Defoe, star la Tottenham pe vremea aceea. A urmat starul de la Birmingham City, Marcus Bent, renuntand rapid la acesta pentru Armand Traore, de la Arsenal. Imediat dupa, Danielle s-a implicat intr-o relatie cu fostul fundas de la Manchester United, Gerard Pique.